Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Περί φωτός... / Έργα Εταιριών
 
TUNNEL ART GALLERY, DÜSSELDORF  
Δημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2007
 

Φωτισμός από την XAL σε μία ασυνήθιστη gallery κάτω από το Ρήνο...

Στο τελευταίο περιοδικό που εκδίδει κάθε μήνα η εταιρία XAL, αναφέρει για ένα έργο το οποίο υλοποίησε σε μία ιδιόμορφη gallery που φιλοξενεί νέα μοντέρνα τέχνη των καλλιτεχνών του Deseldorf και παρουσιάστηκε πρόσφατα σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία κάτω από τον Ρήνο.

Είναι ένα μέρος το οποίο αποκαλείται από τους τεχνικούς «τουαλέτα σηράγγων», βρίσκεται μεταξύ των σωλήνων σηράγγων για την κυκλοφορία μηχανών και ενώ παρέμενε αχρησιμοποίητο μέχρι σήμερα, μετατράπηκε σε μια σύγχρονη gallery η οποία θα φιλοξενεί γλυπτά, έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Το μόνο ορατό στοιχείο από τη εξωτερική όψη, είναι η 130 τετραγωνικών μέτρων αίθουσα της εισόδου. Από την είσοδο, μια πλατιά σκάλα οδηγεί στον κάτω χώρο που βρίσκεται η έκθεση, όπου υπάρχει ένα μακρύ δωμάτιο μεγαλύτερο από 850 τετραγωνικά μέτρα, με μήκος 14 μέτρα, το οποίο δεν το βλέπει καθόλου το φως της ημέρας.

Ένα ισορροπημένο άλλα ακόμα περιορισμένο τεχνητό σύστημα, φωτίζει τα καλλιτεχνικά εκθέματα και εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία αίσθηση του ότι είμαστε σε μια αποθήκη η οποία βρίσκεται επτά μέτρα κάτω από τη γη. Το αποτέλεσμα είναι μια ήρεμη, σχεδόν στοχαστική ατμόσφαιρα. Στο κάτωθι link μπορείτε να κατεβάσετε το περιοδικό της XAL σε μορφή Pdf. Την XAL στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η IFI GROUP.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.