Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Περί φωτός... / Έργα Εταιριών
 
Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων  
Δημοσίευση: 06 Οκτωβρίου 2007
 

Αρχιτέκτων: Χατζηδήμος Δημοσθένης
Lighting Design: Diathlasis S.A.

 

Πρόσφατα εγκαινιάστηκε ο νέος συνεδριακός χώρος POSIDON στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ), ένας υπερσύγχρονος χώρος που πληρέι όλες τις προδιαγραφές για να ικανοποιήσει συνέδρια υψηλών απαιτήσεων. Το κτίριο αποτελείται από ένα συνεδριακό και ένα εκθεσιακό χώρο.

 

Ο συνεδριακός χώρος χαρακτηρίζεται από δύο στοιχεία: την θολωτή οροφή και τους επικαλυμμένους με πέτρα τοίχους τα οποία είναι και οι βασικοί παράγοντες ανάδειξης της αίθουσας. Η θολωτή οροφή έχει λευκές και κεραμιδί ρίγες. Φωτίζοντας αυτές τις ρίγες 'ζεσταίνουμε' καταρχήν την κεραμιδί απόχρωση ενώ ταυτόχρονα προσδίδουμε έμμεσο φωτισμό στο χώρο μέσω της υψηλής επιπέδου ανακλαστικής επιφάνειας της λευκής απόχρωσης.

Οι επιφάνειες από πέτρα από την άλλη αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο όλους του κτιρίου και η ανάδειξη τους ενισχύει τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά. Μέσω του φωτισμού της θολωτής οροφής και των κάθετων επιφανειών επιτυγχάνονται επίσης οι απαραίτητες στάθμες γενικού φωτισμού του χώρου, ενισχύονται τα επίπεδα άνεσης στο χώρο, αναδεικνύεται ο όγκος του και η διαφορετική υφή των επιφανειών και προσδίδεται στο χώρο η απαραίτητη για ένα συνεδριακό χώρο υψηλών προδιαγραφών, αίγλη.

 

Τα φωτιστικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι: Lingoto, Line up, Light air. Κύριο μέλημα στον εκθεσιακό χώρο αποτέλεσε η ευελιξία στον φωτισμό των προθηκών καθώς και ο γενικός φωτισμός. Τα φωτιστικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι : Plafoni, Laser Μοοn.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.