Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / LED
 
iColor Flex MX  
Δημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2010
 

Εταιρία: Color Kinetics

Συνδυαστικά με το άρθρο που αναφερθήκαμε στο Carre De Soie της Λυόν, παρουσιάζουμε το σύστημα iColor Flex MX το οποίο χρησιμοποιήθηκε για το φωτισμό του σκέπαστρου στο συγκεκριμένο έργο.

Το iColor Flex MX αποτελείται από συστοιχία των 50 LED υψηλής έντασης σε όλα τα χρώματα. Είναι ιδανικό για εφαρμογή σε οποιαδήποτε επιφάνεια εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων πατωμάτων, τρισδιάστατων αντικειμένων, ανάγλυφων και άλλων. Το μικρό μέγεθος της κάθε μονάδας επιτρέπει την τοποθέτηση σε πιο στενά σημεία, κάτι στο οποίο υστερούσε το αντίστοιχο iColor Flex SLX αλλά και το LMX.

• Κάθε ένα LED ξεχωριστά είναι ικανό να παράγει φως σε όλο το χρωματικό φάσμα, φτάνοντας σε πλήρη ένταση τις 1,44 candelas.

• Υποστηρίζει οικονομικές λύσεις αναπαραγωγής βίντεο: Κατασκευασμένο από εύκαμπτα υλικά, μπορεί να υποστηρίξει μοναδικές φωτιστικές εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων δισδιάστατων και τρισδιάστατων αναπαραγωγών βίντεο.

• Ποικιλία φακών: Διάφανος και θολωτός φακός περιλαμβάνονται, ενώ υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αντίστοιχων επίπεδων φακών.

• Προσαρμοζόμενη τοποθέτηση: Οι συστοιχίες μπορούν να τοποθετηθούν σε μια ερπιφάνεια όπως και τα απλά καλώδια φωτός. Η επιλογή διάφορων μεγεθών μήκους καθιστούν δυνατή την τοποθέτηση στην κατάλληλη απόσταση από την τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος / βάση δεδομένων.

• Διατίθεται σε προκαθορισμένα μήκη και αποστάσεις από LED σε LED. Η Βασιθκή έκδοση προβλέπει απόσταση ανάμεσα στα στοιχεια που ποικίλει από 76mm έως 30cm. Οι συγεκριμένες προεπιλογές μπορύν να υποστηρίξουν οποιοδήποτε φωτιστικό ή εικονικο σχέδιο.

• Προκαθορισμένα και συνλήθη κεντρικά καλώδια περιλαμβάνουν μήκη 7,6m, 15,2m και 30,5m τα οποία μπορύν εύκολα να προσαρμοστούν στο απαιτούμενο μήκος.

• Ανθεκτικότητα και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, πλήρως προστατευμένα για την μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής, με βαθμό στεγανότητας IP66.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.