Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Εσωτερικών Χώρων
 
DeMajo News 2007  
Δημοσίευση: 03 Μαΐου 2007
 

Νέα προϊόντα τα οποία παρουσιάστηκαν στην EUROLUCE...

Ο Ιταλικός οίκος De Majo γνωστός για την υψηλή και πρωτοποριακή αισθητική των φωτιστικών του, παρουσίασε στη φετινή έκθεση EUROLUCE στο Μιλάνο τις καινούργιες του σειρές κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

< Ninfa di noto: Το ninfa di noto είναι φωτιστικό κατάλληλο για ειδικές εφαρμογές εσωτερικών χώρων, μιας και μπορεί να κατασκευαστεί σε ότι διαστάσεις καλύπτουν το χώρο σας. Τα murano κρύσταλλα σε συνδυασμό με τη μοντέρνα εμφάνιση του, προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 

 

^ Noto-Eloro: Οι μικρότερες σειρές του ninfa di noto διατίθενται σε μαύρα και κόκκινα κρύσταλλα με αντίστοιχα αμπαζούρ, ικανά με τη μοναδικότητα τους να στολίσουν το χώρο σας.

^ Charlotte-Lolli-Lume: Οι minimal γραμμές είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα των σειρών Charlotte, Lolli και Lume, γεγονός που τους δίνει την δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις του οποιουδήποτε χώρου.

< Buggia: Εκεί όπου η λιτότητα συναντάει την πολυτέλεια το αποτέλεσμα είναι πάντα μοναδικό. Ο πολυέλαιος Bugia από φυσητό γυαλί murano σχεδιάστηκε προσδοκώντας να κάνει το χώρο σας ξεχωριστό.

> Burning Bush: Για το συμπλήρωμα των 60 χρόνων της η De Majo έφτιαξε ένα πολυέλαιο όπου κατά γενική ομολογία έκλεψε την παράσταση στην φετινή EUROLUCE όχι μόνο λόγω των επιβλητικών διαστάσεων του (2,5m ύψος,350 κιλά), άλλα της μοναδικής εμπνεύσεως του σχεδιαστή.

Την DeMajo στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η εταιρεία ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.