Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Παρουσιάσεις Προϊόντων / Επαγγελματικός
 
Tecnica  
Δημοσίευση: 10 Απριλίου 2007
 

minimal spot... by iGuzzini

 

Το Tecnica είναι μια σειρά προϊόντων με γραμμικές και ιδιαίτερες εφαρμογές. Έχει ένα μινιμαλιστικό ύφος και έρχεται σε τρία μεγέθη, τα οποία εγγυώνται τη μέγιστη ευελιξία. Το Tecnica είναι ιδανικό σε οποιοδήποτε τύπο αρχιτεκτονικού χώρου λόγω του σχεδιαγράμματός του το οποίο έχει χαμηλό οπτικό αντίκτυπο.

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των περιοχών όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια, η οπτική άνεση, και η ελαφριά προσαρμογή είναι σημαντικές, αυτό το προϊόν έχει τους ανακλαστήρες που είναι ανταλλάξιμοι με ένα καινοτόμο ελαφρύ σύστημα ρύθμισης κώνων. Η απέραντη του επιλογή σε λαμπτήρες που συνδυάζονται με ένα σύνολο φίλτρων, η οπτική με ποικίλα τέρματα, και οι οθόνες, επιτρέπουν μια μυριάδα επιλογών για την δημιουργία σκηνών σε ποικίλες εφαρμογές. Το Tecnica είχε ως σκοπό να εγγυηθεί τη μέγιστες ευελιξία και την ασφάλεια χρήσης.

 

Αυτά τα φωτιστικά σώματα έχουν μηχανικούς μηχανισμούς κλειδώματος και εξαρτήματα ακρίβειας, με στόχο να τα χειριζόμαστε χωρίς την ανάγκη για εργαλεία. Οι εφαρμογές με Tecnica είναι ιδανικές για την εγκατάσταση σε χώρους έκθεσης όπως τα μουσεία, οι μπουτίκ, οι αίθουσες εκθέσεως, τα καταστήματα λιανικής, τα μεγάλα καταστήματα τμημάτων, και οι υπεραγορές.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.