Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Ενημέρωση /
 
Τι είναι το SEO;  
Δημοσίευση: 12 Ιουνίου 2019
 

SEO, μια απαραίτητη υπηρεσία για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του κλάδου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αναγνωστών του Flashlight.gr είναι επιχειρήσεις φωτισμού, ή επαγγελματίες που διαθέτουν ιστοσελίδα και παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες. Το SEO λοιπόν είναι απαραίτητο για εσάς, ώστε να καταφέρετε να φτάσει το εν δυνάμει κοινό στην ιστοσελίδα σας!

Τι είναι όμως το SEO, ή αλλιώς το Search Engine Optimization;

Το SEO περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να αποκτήσει η ιστοσελίδα μας υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Πρόκειται για μια διαδικασία που απαρτίζεται από δύο στάδια. Σε πρώτη φάση πρέπει να βελτιωθεί η δομή και το περιεχόμενο της ίδιας της ιστοσελίδας και σε δεύτερη να επιτευχθεί αυξημένη παρουσία του site σας σε ολοένα και περισσότερα διαφορετικά site.

Και είναι σημαντική η παρουσία σας στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων μιας μηχανής αναζήτησης, γιατί το 91,5% των χρηστών παραμένουν εκεί, με μόλις το 4,8% να επισκέπτεται τη 2η και το ελάχιστο 1,1% να συνεχίζει στην 3η σελίδα. Τα στοιχεία αυτά υποδηλώνουν το πόσο σημαντικό είναι το SEO για εσάς. Εντωμεταξύ τα αποτελέσματα ανάλογα και με τη λέξη κλειδί μπορεί να είναι μερικές χιλιάδες, ή ακόμα και εκατομύρια.

Το να εμφανιστείς στην 1η δεκάδα είναι μια δύσκολη διαδικασία, η οποία μπορεί να γίνει μόνο με τη βοήθεια ειδικών. Μια τέτοια εταιρία είναι η Intrigue Digital, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του digital marketing, αναλαμβάνοντας το SEO και τα social media της εταιρίας σας.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.