Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Rota Home & Gift  
Δημοσίευση: 02 Μαΐου 2006
 

Από 12 έως 15 Μαΐου 2006 στο εκθεσιακό κέντρο EXPOATHENS (Αττική οδός, έξοδος 14)

Η Rota Home & Gift έρχεται να προσδώσει νέο ενδιαφέρον στην ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή εμπορική σεζόν συγκεντρώνοντας τις μεγαλύτερες εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρείες από την αγορά των διακοσμητικών ειδών, των φωτιστικών, των ειδών οικιακής χρήσεως, των ειδών δώρου και των εποχιακών ειδών.

Την έκθεση θα κοσμήσουν με την παρουσία τους 220 και πλέον εκθέτες, με εντυπωσιακά περίπτερα και ανανεωμένα δειγματολόγια, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα προϊόντων στον εμπορικό επισκέπτη. Οι εταιρείες που θα παρουσιασθούν στην Rota Home & Gift είναι γνωστές στο αγοραστικό κοινό από τη μακροχρόνια παρουσία τους και από την υψηλή εμπορική θέση που κατέχουν στην αγορά.

Εταιρείες, γνωστές σε όλους, από την συμμετοχή τους στις εκθέσεις της ΡΟΤΑ, αλλά και πολλές νέες, με καινούργιες ιδέες και χιλιάδες προϊόντα από όλες τις μεριές της γης. Στην Rota Home & Gift θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Κατασκευαστών Φωτιστικών Αττικής και το Σωματείο Κατασκευαστών Φωτιστικών Θεσσαλονίκης, των οποίων τα μέλη θα παρουσιάσουν μια πολύ μεγάλη γκάμα φωτιστικών, που αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες τάσεις που κυριαρχούν ή θα κυριαρχήσουν στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι 40 εταιρείες-μέλη που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους είναι οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες εισαγωγικές και κατασκευαστικές εταιρείες της χώρας μας με πολύχρονη και καταξιωμένη παρουσία στο χώρο. Η συμμετοχή και αυτών των σπουδαίων εταιρειών προσθέτει ένα ακόμα πλεονέκτημα και καθιστά την Rota Home & Gift, από το ξεκίνημά της, ως την πλέον ολοκληρωμένη εποχιακή έκθεση, καθώς το πλήθος, η ποικιλία και η ποιότητα των εκθεμάτων θα καλύπτουν απόλυτα τις αγοραστικές ανάγκες των εμπορικών επισκεπτών.

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.