Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Diaus  
Δημοσίευση: 06 Δεκεμβρίου 2006
 

Μακρόχρονη και πολύπλευρη επαγγελματική εμπειρία από ένα γραφείο μελετών αρχιτεκτονικού φωτισμού...

ΣΤΗΝ DIAUC ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ XΩΡΩΝ.

Δημιουργήσαμε την εταιρία Diaus ακολουθώντας το οραμά μας και θέλοντας να προωθήσουμε την άποψη μας, οτι ο φωτισμός είναι τέχνη. Η προσέγγιση μας δεν θεωρεί απαραίτητη τη φυσική παρουσία του φωτιστικού, εκτός εαν η διακόσμηση του χώρου το απαιτεί. Αυτό το πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας “πρώτη ύλη” και εγγυημένα εξαρτήματα φωτισμού με δυνατότητα πλήρους ενσωμάτωσης στην κατασκευή του χώρου, προκειμένου να συνδέονται αρμονικά και οργανικά με αυτόν.

Μία τέτοια φωτιστική κατάσταση, χωρίς θαμβώσεις και ακτινοβολία, πιστεύουμε πως είναι ιδανική για την ανάδειξη, διαβίωση και αίσθηση του κάθε χώρου.

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε κάθε έργο μας δεν είναι αποτέλεσμα μίας στείρας έρευνας αγοράς. Είναι η πρόκληση του να λύνουμε οποιαδήποτε προβλήματα φωτιστικού σχεδιασμού και να αντιμετωπίζουμε δυναμικά ανάγκες οι οποίες δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Κάθε πελάτης μας αλλά και σχεδιαστής/συνεργάτης έχει τον δικό του τρόπο σκέψης και όραμα για τον εκάστοτε χώρο.

 

ΜΑΚΡΟXΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Κατέχουμε όλη τη γνώση οποιασδήποτε εφαρμογής φωτισμού, LED, RGB, Fiber Optics και αυτοματοποιημένων φωτιστικών συστημάτων. Έχουμε ολοκληρώσει σειρά έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτά περιλαμβάνονται, ιδιωτικές κατοικίες, γραφεία, καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, bars, εξωτερικοί χώροι, αναδείξεις κτιρίων, events.

Έχοντας συνεργαστεί με καλλιτέχνες, δημιουργήσαμε μέσω του φωτισμού, τις ιδανικότερες συνθήκες για την ανάδειξη του έργου τους. Ουσιαστικός σκοπός μας είναι να ολοκληρώνουμε φωτισμούς που αναδεικνύουν στο μέγιστο τον εκάστοτε χώρο, λαμβάνοντας πάντοτε υπ’όψιν μας όλους τους παράγοντες: την αισθητική, το κόστος, την κατανάλωση, τον χρόνο αντοχής των υλικών.

Πιστεύουμε πως με αυτόν τον τρόπο αναβαθμίζουμε και αναδιαμορφώνουμε τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, εργασίας και κοινωνικής ζωής.

 

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.