Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Τεχνητές Πηγές Φωτός  
Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2008
 

Το πρώτο στην Ελληνική γλώσσα βιβλίο - επισκόπηση όλων των τεχνολογιών και οικογενειών λαμπτήρων και υπολοίπων πηγών φωτός...

Κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο Τεχνητές Πηγές Φωτός καλύπτοντας ένα κενό στην βιβλιογραφία και στην αγορά που υπήρχε για πολλά χρόνια. Το πρώτο στην Ελληνική γλώσσα βιβλίο - επισκόπηση όλων των τεχνολογιών και οικογενειών λαμπτήρων και υπολοίπων πηγών φωτός από ένα διδάκτορα φασματοσκοπίας με πολυετή ειδίκευση σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης πηγών φωτός. Το βιβλίο αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το φως και το φωτισμό και που θέλει να γνωρίζει σε τεχνικό και επιστημονικό επίπεδο τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές όλων των πηγών φωτός.

 • Τιμή Πώλησης 15,00 €
 • Κατηγορία ΦΥΣΙΚΗ
 • Eκδόσεις ΙΩΝ
 • Kωδικός Καταλόγου 1-Ζ-94
 • Ημ. Έκδοσης 2008
 • ISBN 978-960-411-623-2
 • Γλώσσα Ελληνικά
 • Ελληνική Έκδοση 1η
 • Σελίδες 127
 • Διαστάσεις 17 x 24
 • Χρώμα Α/Μ
 • Εξώφυλλο Μαλακό

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο, και κατόπιν παραγγελίας έχει σταλεί στα εξής βιβλιοπωλεία:

ΙΩΝ (Σόλωνος 85, Αθήνα)
Παπασωτηρίου - Αθήνα
Ελευθερουδάκης - Αθήνα
Μποστάνογλου - Πειραιάς
Τσαμαντάκης - Πειραιάς
και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία της επαρχίας.

Επίσης μπορείτε να το προμηθευτείτε αγοράζοντας το online από το www.e-lighthouse.gr.

Σπύρος Κιτσινέλης

Με λίγα λόγια:

Ο Δρ Σπύρος Κιτσινέλης είναι επιστημονικός ερευνητής πάνω σε θέματα ανάπτυξης καινοτόμων και ενεργειακά αποδοτικών πηγών φωτός. Απέκτησε πτυχίο Master από το τμήμα χημείας του πανεπιστημίου του Sheffield στο Ηνωμένο Βασίλειο και έλαβε διδακτορικό δίπλωμα (Doctor of Philosophy) από το ίδιο τμήμα για την επιστημονική του έρευνα σε θέματα φασματοσκοπίας πλάσματος χαμηλής πίεσης στο Επιστημονικό Εργαστήριο Υψηλών Θερμοκρασιών (High Temperature Science Laboratories). Συνέχισε το επιστημονικό του έργο σε θέματα πηγών φωτός ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο τμήμα Ηλεκτρολογικής και Ηλεκτρονικής Μηχανικής του πανεπιστημίου του Ehime στην Ιαπωνία και έπειτα ανέλαβε την ηγεσία ερευνητικής ομάδας στις κεντρικές εγκαταστάσεις ανάπτυξης φωτισμού (Central Development Lighting) για την εταιρία Philips Lighting στην Ολλανδία. Στην Ελλάδα ανέλαβε ως εξωτερικός συνεργάτης ένα πρόγραμμα έρευνας ανάπτυξης νέας γενιάς πηγών φωτός στο τμήμα φυσικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού επιστημονικών δημοσιεύσεων και δημιουργός τεχνολογικών ευρεσιτεχνιών σε θέματα πηγών φωτός πλάσματος.

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.