Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Ο Δρ. Γεώργιος Παϊσίδης πρόεδρος της PLDA  
Δημοσίευση: 27 Απριλίου 2010
 

Η ένωση επαγγελματιών σχεδιαστών φωτισμού PLDA, πραγματοποίησε πρόσφατα εκλογές για τη διαμόρφωση του νέου της διοικητικού συμβουλίου.

Ο Δρ. Γεώργιος Παϊσίδης PLDA/GR, ανέλαβε την προεδρία, με τον καθηγητή Δρ. Heinrich Kramer, FPLDA/D να αναλαμβάνει από τον Mario Rechsteiner PLDA/CH τη θέση του διευθυντή για τα πρότυπα πρακτικής και τον James Wallace ως διευθυντή για τη διεθνή ανάπτυξη του οργανισμού.

Ως εκλεγμένος πρόεδρος, ο Δρ Γεώργιος Παϊσίδης θα υποστηρίξει την προεδρία του Δρ Martin Lupton's για ένα έτος ακόμα, πρίν αναλάβει ο ίδιος. Ο Δρ Παϊσίδης πιστεύει έντονα στην ενίσχυση των σχέσεων της PLDA με άλλα μη επιστημονικά όργανα, με σκοπό τη διευκρίνιση της παρανοημένης επαγγελματικής ταυτότητας του σχεδιαστή φωτισμού και την επέκταση του επαγγέλματος πέρα από τον καθαρώς «υποκειμενικά καλλιτεχνικό σχεδιασμό (beauty-minded design)».

Ο καθηγητής Δρ Heinrich Kramer είναι ιδρυτικό μέλος της PLDA (την τότε γνωστή ένωση ευρωπαϊκών σχεδιαστών φωτισμού, ELDA) και έχει μια σε βάθος γνώση της βιομηχανίας και του επαγγέλματος.

Ο James Wallace εδρεύει στην Αυστραλία. Αναμένει με ενδιαφέρον «την πρόκληση της έναρξης επαφών με “νεοσύλλεκτους” από όλες τις χώρες, με απώτερο στόχο την υποστήριξη τους για να γίνουν μελλοντικά μέλη του οργανισμού και κατʼ επέκταση νέοι ηγέτες».

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.