Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Νέα
 
Ημερίδα για το φως στην τέχνη  
Δημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2006
 

ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΕΧΝΗΣ το φωτεινό σε αντίθεση με το φωτισμένο.

Μεγάλα ονόματα διεθνούς ακτινοβολίας θα είναι οι ομιλητές της ημερίδας για το φωτισμό που ετοιμάζει η «Τεχνοεκδοτική» και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των πολλών παράλληλων εκδηλώσεων της 3ης διεθνούς έκθεσης «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» (3-6 Νοεμβρίου 2006) με θέμα:

ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

το φωτεινό σε αντίθεση με το φωτισμένο

Βασικοί ομιλητές είναι:

  Ο Ιάπωνας κ. Kaoru Mende, καθηγητής φωτισμού στο Musashino Art University και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Είναι ιδρυτής της Lighting Planners Associates Inc που εδρεύει στο Τόκυο, με μελέτες φωτισμού διεθνώς σε αρχιτεκτονική και αστική κλίμακα. Έχει αποσπάσει πλήθος βραβείων και έχει συγγράψει πολλά σχετικά βιβλία. Είναι μέλος αρκετών εθνικών και διεθνών οργανισμών και επί κεφαλής των  Lighting Detectives, ενός συλλόγου πολιτών που ειδικεύεται στην μελέτη της κουλτούρας του φωτισμού.
     
  Ο Βρετανός αρχιτέκτων φωτισμού κ. Jonathan Speirs, είναι συνιδρυτής των Speirs and Major Associates, Lighting Architects Λονδίνο, έχει αρκετές βραβεύσεις και το 1997 απέσπασε την διεθνή διάκριση του Lighting Dimensions International Architectural Lighting Designer Award. Διδάσκει φωτισμό διεθνώς. Είναι μέλος σε αρκετούς εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, RIBA, EALDA, FRSA, FSLL.
     
  Η κ. Ελευθερία Ντεκώ, ειδικεύεται στον θεατρικό φωτισμό. Μαζί με τον κ. Θεόδωρο Τσεβά είχαν την κύρια ευθύνη του φωτισμού στις τελετές έναρξης και λήξης της Ολυμπιάδας της Αθήνας που απέσπασε το βραβείο ΕΜΜΥ από την American Academy of Television Arts & Sciences.
     
  Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης κ. Παντελής Βούλγαρης («Πέτρινα χρόνια», «Η φανέλα με το 9», «Ελευθέριος Βενιζέλος», «Το προξενιό της Άννας», «Happy Day», «Οι νύφες» κ.α.).
     
  Ο αρχιτέκτων και σύμβουλος φωτισμού Δρ Γιώργος Φατσέας (Ε.Μ.Πολυτεχνείο, MSc, PhD University of London) που έχει και την επιμέλεια της ημερίδας.

Την ημερίδα θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, κος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, και θα πραγματοποιηθεί στο Expo Athens (Ανθούσα, Αττική Οδός έξοδος 14).
Η ημέρα, η ώρα, το οριστικό πάνελ των ομιλητών και το θέμα της παρουσίασής τους μαζί με το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.