Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
The ARC Show 2010  
Δημοσίευση: 16 Νοεμβρίου 2009
 

Architectural, retail, commercial lighting
3-4 Φεβρουαρίου 2010, Λονδίνο

Τα τελευταία δύο χρόνια το Λονδίνο μας καλεί σε μία από τις πλέον καθιερωμένες έκθεσεις στον χώρο της βιομηχανίας φωτισμού, την ARC Show, που θεωρείται παγκοσμίως ως ένα από τα μεγαλύτερα event στον χώρο.

Στην διοργάνωση σίγουρα δίνει βαρύτητα το γεγονός πως συμμετέχει και η Ομοσπονδία Βιομηχανίας Φωτισμού της Αγγλίας - Lighting Industry Federation (LIF).

Η έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές φωτισμού, μηχανικούς και όλους όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο, καθώς παρέχει την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα συστήματα φωτισμού, ενημέρωση για τις τελευταίες τάσεις και τέλος τη δυνατότητα να δικτυωθούν με συναδέλφους από ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από την έκθεση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν διάφορα σεμινάρια, που έχουν σκοπό να εμπνεύσουν και να εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες.

Πολλά από αυτά, τα έχει αναλάβει η LIF και θα καλύπτουν θέματα όπως οι νέες τεχνολογίες, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι σχετικές αλλαγές της νομοθεσίας στον χώρο του φωτισμού.

Οι σχεδιαστές φωτισμού από την άλλη, θα έχουν την τύχη να ενημερωθούν σε ακόμη πιο εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία σχεδίασε ειδικά η ILE (όργανο των σχεδιαστών φωτισμού), που αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 2.200 μέλη.

Η επιτυχία της έκθεσης το 2009 (περισσότεροι από 2.500 επισκέπτες) φαίνεται ότι θα ξεπεραστεί το 2010, εφόσον στο Λονδίνο θα πραγματοποιηθεί και το Συνέδριο της IALD (International Association of Lighting Designers).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.thearcshow.com.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.