Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Shop & Retail 07  
Δημοσίευση: 30 Ιανουαρίου 2007
 

Στις 10 Φεβρουαρίου ανοίγει τις πύλες της η 5η Shop & Retail...

Στις 10 Φεβρουαρίου ανοίγει τις πύλες της η 5η Shop & Retail, η μεγαλύτερη έκθεση για το λιανικό εμπόριο στη χώρα μας και την ευρύτερη Βαλκανική. Η 5η Shop & Retail θα συνδιοργανωθεί μαζί με την 2η Material και την 2η Marketing at Retail στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση, ενώ θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες.

Για μία ακόμη χρονιά, η Shop & Retail θα καλύψει όλο το φάσμα της κατασκευής, διακόσμησης, οργάνωσης και εξοπλισμού καταστημάτων, ενώ η συνδιοργάνωσή της με τις εκθέσεις Material (Διεθνής Έκθεση για τα Σύγχρονα Υλικά, τις Ειδικές Κατασκευές και τον Επαγγελματικό Φωτισμό) και Marketing at Retail (Special Event for POP Solutions) φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο ενδιαφέροντος για τους επαγγελματί¬ες που δραστηριοποιούνται στο σύγχρονο λιανεμπόριο.

Πέρα από το μεγάλο αριθμό εκθετών, η διοργανώτρια εταιρεία A&M Consultants επιφυλάσσει στους επισκέπτες της έκθεσης μοναδικά event, στα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν υλικά, προϊόντα και ολοκληρωμένες προτάσεις για το σύγχρονο retail.

  

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.