Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
INTERLIGHT MOSCOW  
Δημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2009
 

15η Διεθνείς έκθεση φωτισμού & κτιριακών αυτοματισμών
10 - 13 Νοεμβρίου 2009

Η Interlight Moscow αποτελεί για τη βιομηχανία φωτισμού της Ρωσίας και των υπόλοιπων ανατολικοευρωπαϊκών αγορών, την καλύτερη επισκόπηση των τάσεων του κλάδου.

Θεωρείται ακόμα ελκυστικότερη το 2009, μιας και περιλαμβάνει περισσότερα συνέδρια και workshops, καλύτερη ταξινόμηση των προϊόντων στις αίθουσες, νέες ειδικές ομάδες επισκεπτών για την καινούρια ενότητα «συστημάτων ελέγχου φωτισμού».

Στο πρόγραμμα του 2009 περιλαμβάνεται το LED FORUM MOSCOW «LEDs in Lighting Technologies», το οποίο περιέχει παρουσιάσεις συστημάτων της βιομηχανίας των LEDs, διάσκεψη για την τεχνολογία αυτή και workshops (Πληροφορίες: www.ledforum-moscow.com).

Η Interlight Moscow η οποία απευθύνεται κυρίως σε εμπόρους και στην οποία αναμένονται περίπου 17.500 επισκέπτες από 47 χώρες, θα πραγματοποιηθεί στο Expocentre Fairgrounds της Μόσχας.

Εντύπωση μας έκανε η αναφορά στο site της έκθεσης στην οικονομική κρίση και τη δραματική επιρροή της στον κλάδο του φωτισμού στη χώρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι: «Πολλοί Ρώσοι κατασκευαστές φωτιστικών λόγο της ισοτιμίας του νομίσματος, βρίσκονται στα πρόθυρα του να κλείσουν τις βιομηχανίες τους. Ο εξοπλισμός τους είναι ξεπερασμένος και η παραγωγή τους όχι πλέον κερδοφόρα.

Αυτό έχει δημιουργήσει ένα κενό ανεφοδιασμού στην εσωτερική αγορά φωτισμού. Αυτό το χάσμα στον ανεφοδιασμό, προσφέρει μια ευκαιρία για τους διεθνείς κατασκευαστές φωτισμού να εισχωρήσουν στην τοπική αγορά, μιας και η απαίτηση νέων τεχνολογιών συνεχίζεται αυξανόμενη.

Πληροφορίες στο site της στο κάτωθι link.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.