Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Hong Kong Lighting Fair 2009  
Δημοσίευση: 09 Οκτωβρίου 2009
 

Light Up Your Business with Bright Sourcing Opportunities...

Με την γρήγορη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στη βιομηχανία φωτισμού, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για να επισκεφθείτε και να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας θα «ανάψει» με τον ιδανικότερο τρόπο.

Στην Hong Kong International Lighting Fair, θα δείτε τα πλέον πρόσφατα τεχνολογικά και σχεδιαστικά προϊόντα από τους κορυφαίους διεθνείς οίκους φωτισμού.

Η έκθεση του 2009, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 1.600 εκθέτες από όλο τον κόσμο, καθιστώντας αυτό το γεγονός το μεγαλύτερο του είδους της στην Ασία και δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο.

Η βιομηχανία φωτισμού καλύπτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εφαρμογών. Προκειμένου να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τους προμηθευτές που είναι ενεργοί στην κατηγορία σας, η έκθεση διαιρείται σε διάφορες ζώνες. Το Συμβούλιο των διοργανωτών, αναθεωρεί συνεχώς την διάταξη για να εξασφαλίσει ότι οι ζώνες απεικονίζουν τις σύγχρονες τάσεις. Νέα αίθουσα για το 2009, είναι η «Aurora», η οποία βάζει στο επίκεντρο high-end branded spotlights, τα οποία παρουσιάζονται σε ένα πολύ κομψό περιβάλλον.

Στο προσκήνιο είναι ο φωτισμός LED και οι γενικότερες Green Lighting επιλογές, λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή εστίαση στην περιβαλλοντική συνείδηση και την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να αντλήσετε μέσω του site της στο κάτωθι link.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.