Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
Hong Kong International Lighting Fair  
Δημοσίευση: 25 Σεπτεμβρίου 2007
 

Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στο χώρο μας από τις 28 έως 31 Οκτωβρίου του 2007 στο Χονγκ-Κονγκ

Ο Οκτώβριος υπήρξε ανέκαθεν μία εποχή επιχειρηματικής δραστηριότητας για πολλούς κλάδους, και το ίδιο ισχύει και για τον κλάδο του φωτισμού. Η Διεθνής Έκθεση Φωτισμού του Χονγκ-Κονγκ (Hong Kong International Lighting Fair) θα λάβει χώρα την περίοδο 28-31 Οκτωβρίου 2007, παρουσιάζοντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στο χώρο μας.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Συμβούλιο Εμπορικής Ανάπτυξης του Χονγκ-Κονγκ (Hong Kong Trade Development Council) και πραγματοποιείται στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Χονγκ-Κονγκ (Hong Kong Convention and Exhibition Centre). Στον ίδιο χώρο, πραγματοποιείται, όπως κάθε χρονιά, και η Διεθνής Έκθεση Δομικών Υλικών και Οικιακών Επισκευών (Hong Kong International Hardware & Home Improvement Fair). Οι δύο αυτές εκθέσεις συνολικά αναμένεται να φιλοξενήσουν περισσότερους από 1350 εκθέτες.

Η 9η διοργάνωση της Hong Kong International Lighting Fair πρόκειται να παρουσιάσει μία «εκθαμβωτική» ποικιλία νέων και καινοτομικών προϊόντων φωτισμού. Όντας η μεγαλύτερη έκθεση του χώρου στην Ασία και η 2η μεγαλύτερη στον κόσμο, η Hong Kong International Lighting Fair επιδεικνύει ότι πιο τελευταίο υπάρχει στο φωτισμό και στις τεχνολογίες φωτισμού και προσφέρει μία πλατφόρμα για προμήθειες μίας μεγάλου εύρους ποικιλίας προϊόντων από διεθνείς προμηθευτές.

Διευρύνοντας τη διεθνή της φήμη, η έκθεση θα ανανεωθεί φέτος με την προσθήκη 2 νέων ζωνών: την «Κρυστάλλινη Απόλαυση» (Crystal Indulgence Zone) και το «Γαλαξία Αστέρων» (Galaxy of Stars). Η ζώνη «Crystal Indulgence» δίνει έμφαση στα κρυστάλλινα φωτιστικά, ενώ το «Galaxy of Stars» περιλαμβάνει εκθέματα φωτισμού για εξεζητημένους χώρους/περιβάλλοντα. Επιπλέον, στην έκθεση επιστρέφουν μία σειρά άλλων ζωνών που θα παρουσιάσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων στους διεθνείς αγοραστές, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται οι ακόλουθες: Ζώνη Οικολογικού Φωτισμού (Green Lighting Zone), Φωτισμός Εξωτερικού Χώρου, η ζώνη «Κόσμος Επιτραπέζιων Φωτιστικών» (World of Table Lamps), και άλλες (Parts & Accessories Pavilion,Holiday Favour Zone).

Το ενδιαφέρον κεντρίζει φέτος ο 1ος Διαγωνισμός «Hong Kong Lighting Design Competition». Με θέμα «Φωτίστε το μέλλον σας» ( “Light Up Your Future”), στόχος του διαγωνισμού είναι να βελτιώσει την ποιότητα σχεδίων της βιομηχανίας φωτισμού του Χονγκ-Κονγκ, να εμπνεύσει νέες καινοτομίες και στιλ στα σχέδια των προϊόντων φωτισμού και να προωθήσει τα τοπικά προϊόντα του Χονγκ-Κονγκ στους διεθνείς αγοραστές. Τα σχέδια που θα κερδίσουν στο διαγωνισμό θα προβληθούν σε ειδικό χώρο της έκθεσης, για να κερδίσουν τις εντυπώσεις των εκπροσώπων του κλάδου από όλο τον κόσμο.

Τον περασμένο χρόνο, η έκθεση προσέλκυσε περισσότερους από 25.000 αγοραστές από 117 χώρες, εμφανίζοντας μία αύξηση 5.5% στην προσέλευση σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το γεγονός ότι 64% των αγοραστών προέρχεται από αγορές εκτός Χονγκ-Κονγκ, επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση του Χονγκ-Κονγκ ως προμηθευτικό κόμβο για τα προϊόντα φωτισμού στην Ασία. Για του λόγου το αληθές, εκτιμάται ότι περισσότερες από 1220 εταιρίες θα έχουν παρουσία στην έκθεση.

Περισσότερες πληροφορίες http://hklightingfair.tdctrade.com/index.htm

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.