Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
ELIE 2010  
Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2010
 

Electric Lighting International Exhibition
20-23 Απριλίου 2010, Βουκουρέστι

Το διάστημα 20-23 Απριλίου θα διεξαγθεί στο Βουκουρέστι και πιο συγκεκριμένα στο «Σπίτι του Λαού», η έκθεση ELIE 2010 η οποία αποτελεί το μοναδικό γεγονός αποκλειστικά αφιερωμένο στον φωτισμό στη Ρουμανία.

Η ELIE 2010 (Electric Lighting International Exhibition) έχει ως στόχο την παρουσίαση νέων τάσεων όσον αφορά τον εξοπλισμό, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες φωτισμού. Εκεί, σε έναν χώρο άνω των 2500 τ.μ. και για τέσσερις ημέρες, θα συγκεντρωθούν εταιρείες φωτισμού με σκοπό τη σύναψη συμφωνιών και συνεργασιών.

Kατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις με στόχο την ανάπτυξη επίκαιρων και ενδιαφερόντων θεμάτων, σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Ζητούμενο είναι να έρθουν σε επαφή κατασκευαστές, εισαγωγείς και διανομείς εξοπλισμού, τεχνολογιών και υπηρεσιών φωτισμού, από τη Ρουμανία και το εξωτερικό, δημιουργώντας το κατάλληλο πλαίσιο για επιχειρηματικές συναντήσεις και σύναψη νέων συνεργασιών μεταξύ επισκεπτών - εκθετών.

Μεταξύ άλλων, το παρών θα δώσουν κατασκευαστές, εκπρόσωποι μεγάλων αλυσίδων ξενοδοχείων και εμπορικών κέντρων, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, πανεπιστήμια και ενώσεις, δημοτικά συμβούλια και φυσικά, καταναλωτές.

Κείμενο: Αναστασία Χρυσανθακοπούλου

 

Link :

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.