Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
DESIGN LIGHTS UP THE CITY  
Δημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2009
 

Light Exhibition Design - LED
Μιλάνο, 5 Δεκεμβρίου 2009

Η πρωτεύσουσα της μόδας, το Μιλάνο θα φιλοξενήσει μία Έκθεση Φωτισμού από τις 5 Δεκεμβρίου, έως και τις 10 Ιανουαρίου 2010.

Νέοι, αλλά και ήδη καταξιωμένοι στον χώρο σχεδιαστές θα «φωτίσουν» την πόλη με σύγχρονα συστήματα, για να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στο αστικό τοπίο.

Περισσότερα από 40 έργα θα εγκατασταθούν σε διάφορα σημεία της πόλης, με σκοπό να αλλάξουν το τυπικό αστικό σκηνικό που υπάρχει στους αίθριους χώρους. Έτσι, πλατείες, πάρκα, ακόμη και μνημεία θα αλλάξουν ταυτότητα και θα μετασχηματιστούν υπό το μοναδικό φωτισμό ανθρώπων της σύγχρονης τέχνης.

Μερικοί από τους σχεδιαστές που θα δώσουν το παρών με τις δημιουργίες τους είναι οι: Michele De Lucchi, Italo Rota, Paolo Rizzatto, Fabio Novembre, Mario Nanni, Paul Cocksedge, Akari-Lisa Ishii and Carole Ferreri, Alain Guilhot, Gilbert Moity, Patricia Urquiola.

Η επίσημη τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου με την παρουσίαση του προγράμματος στο κτήριο Palazzo Reale, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί ένα event στην πλατεία Duomo.

Μόλις ο ήλιος αρχίσει να δύει, θα ξεκινήσει και η ξενάγηση των επισκεπτών. Σημείο έναρξης το κέντρο του Μιλάνου, με οδηγό έναν χάρτη που θα οδηγεί σε κάθε έργο. Στο τέλος οι επισκέπτες θα επιλέξουν την ομορφότερη εγκατάσταση φωτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.comune.milano.it

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.