Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
1η Διεθνής Έκθεση MATERIAL  
Δημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2005
 

Έκθεση από… και για… Επαγγελματίες!
25-28 Φεβρουαρίου
Ε.Κ.Ε.Π Μεταμόρφωση

Η ανάγκη
Χιλιάδες επαγγελματικοί χώροι (καταστήματα, εμπορικά κέντρα, γραφεία, ξενοδοχεία, ιατρεία κ.ο.κ.) κατασκευάζονται ή ανακαινίζονται ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα χώρων, χρειάζονται πατώματα, επενδύσεις τοίχων, οροφές, χρώματα, κρύσταλλα, φωτισμό κ.λπ., κ.λπ. - κάθε χρόνο. Οι αρχιτέκτονες, τα γραφεία μελετών, οι τεχνικές εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο, αλλά πολλές φορές και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες, αναζητούν τα καλύτερα για τη κάθε περίπτωση υλικά, είτε αυτό αφορά τη ποιότητα, είτε την τιμή, είτε τη δυνατότητα του υλικού να προσφέρει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα.

Από την άλλη, εκατοντάδες προμηθευτικές επιχειρήσεις που διακινούν τα παραπάνω υλικά, εποφθαλμιούν ένα όλο και μεγαλύτερο κομμάτι από τη συγκεκριμένη "πίττα" της αγοράς, προσπαθώντας να πείσουν τον αρχιτέκτονα να συμπεριλάβει τα προϊόντα τους στη μελέτη των προδιαγραφών του έργου. Παράλληλα, δεκάδες επιχειρήσεις έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών (από μέταλλο, ανοξείδωτο, γυαλί, ξύλο, plexiglass κ.ο.κ.), οι οποίες δημιουργούνται για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένες ανάγκες, συγκεκριμένων χώρων - κι εδώ υπάρχει ένα αμφίδρομο ενδιαφέρον : οι επιχειρήσεις αναζητούν τους αρχιτέκτονες και οι αρχιτέκτονες αναζητούν αυτές τις επιχειρήσεις! Πώς μπορούν να αναπτυχθούν συστηματικοί δίαυλοι επικοινωνίας και ενημέρωσης ανάμεσα στους μεν και στους δε;

Η λύση
Η έκθεση "MATERIAL", φιλοδοξεί να προσφέρει μια ουσιαστική και αποτελεσματική απάντηση στο παραπάνω ερώτημα - θα δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις που διακινούν δομικά υλικά, επιφάνειες, μελέτες και εφαρμογές φωτισμού να έλθουν σε επαφή με τους αρχιτέκτονες, τα γραφεία μελετών, τους διακοσμητές, τους κατασκευαστές ή τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των επαγγελματικών χώρων, όχι αποσπασματικά, ούτε συμπτωματικά, αλλά μέσω ενός συστηματικού και ολοκληρωμένου μηχανισμού επικοινωνίας και ενημέρωσης

Εκθεσιακό Κέντρο
Η 1η Διεθνής Έκθεση "MATERIAL 2006" θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε. Κ. Ε. Π. στο 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, έναν εκθεσιακό χώρο με καλή κτιριακή υποδομή, επαρκή κλιματισμό και μεγάλη ευκολία πρόσβασης τόσο για τους επισκέπτες της Αθήνας όσο και για εκείνους της περιφέρειας, καθώς βρίσκεται στη συμβολή σχεδόν της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας με την Αττική Οδό. Για τους επισκέπτες και εκθέτες οι οποίοι δεν θα χρησιμοποιήσουν δικά τους μεταφορικά μέσα, θα υπάρχει mini bus της Έκθεσης που θα τους μεταφέρει στο Εκθεσιακό, από κεντρικά σημεία της πόλης.

Συνδιοργάνωση
Η 1η Διεθνής Έκθεση "MATERIAL 2006" θα συν-διοργανωθεί (στο ίδιο Εκθεσιακό Κέντρο, το ίδιο χρονικό διάστημα αλλά σε διαφορετικό όροφο) με την Έκθεση "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & Επαγγελματικός Χώρος", μια Έκθεση που παρουσιάζει λύσεις για τη Κατασκευή, την Ανακαίνιση, τον Εξοπλισμό και την Οργάνωση των καταστημάτων και των επαγγελματικών χώρων γενικότερα.

Αυτό το στοιχείο, προδιαγράφει ακόμη πιο βέβαιη την επιτυχία της νέας έκθεσης, καθώς το δυνητικό επισκεπτικό κοινό της επισκέπτεται τακτικά ούτως ή άλλως τη "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & Επαγγελματικός Χώρος", η οποία μετρά ήδη 3 επιτυχημένες διοργανώσεις (άλλωστε, αρκετοί Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές και Κατασκευαστές συμμετέχουν σε αυτήν ως εκθέτες)!

Προκειμένου να σχηματίσετε προσωπική αντίληψη για το περιεχόμενο της "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ & Επαγγελματικός Χώρος", καθώς και για τη δυνατότητα της εταιρείας μας να οργανώνει εκθέσεις υψηλού επιπέδου, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση της Έκθεσης στο internet, www.modernstore.gr.

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.