Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκθέσεις
 
ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού 08  
Δημοσίευση: 08 Οκτωβρίου 2008
 

Την Παρασκευή 17/10 ξεκινά η 4η διοργάνωση της έκθεσης «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού», που διοργανώνει η «Τεχνοεκδοτική» στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί ως τις 8 το βράδυ καθημερινά και η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει άφθονος χώρος για πάρκινγκ ενώ για όσους χρησιμοποιήσουν το μετρό θα υπάρχουν στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» πούλμαν με τα χρώματα της έκθεσης για την δωρεάν μεταφορά τους στο Expo Athens.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 4 μμ της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου με δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο υποδοχής του Expo Athens και στην οποία έχουν προσκληθεί Υπουργοί, εκπρόσωποι των κομμάτων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματικοί, επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς κ.α.

Πλουσιότερη και εντυπωσιακότερη από κάθε άλλη φορά, η «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2008 & Σαλόνι Φωτισμού», καταλαμβάνει και τις 5 διαθέσιμες αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου (3 αίθουσες για το ηλεκτρολογικό υλικό και δύο για τον φωτισμό). Νέα προϊόντα σε 35.000 τμ, περισσότεροι από 270 εκθέτες που εκπροσωπούν 800 και πλέον κατασκευαστικούς Οίκους από 37 χώρες του πλανήτη και πλήθος από ενδιαφέρουσες ημερίδες, συνθέτουν ένα μοναδικό τετραήμερο για τους χώρους του ηλεκτρολογικού υλικού και του φωτισμού, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 30.000 ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στις νέες τεχνολογίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας που στοχεύουν στην οικονομία και στην ασφάλεια, στις εξελιγμένες εφαρμογές αυτοματισμού, στις νέες τεχνικές φωτισμού και διακίνησης ψηφιακών δεδομένων, όπως LED, οπτικές ίνες κλπ.

 


Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.