Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Restaurant & Bar Design Awards  
Δημοσίευση: 06 Ιουλίου 2010
 

Οι σχεδιαστές φωτισμού Inverse Lighting Design απέσπασαν το βραβείο Best Lighting Scheme, για το νυχτερινό κέντρο Sound Club στο Πουκέτ της Ταϋλάνδης.

Αφού πρόσφατα απέσπασαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία διεθνών έργων στα UK Lighting Design Awards, οι Inverse Lighting Design βραβεύτηκαν και πάλι στα βραβεία Restaurant & Bar Design Awards στην κατηγορία Best Lighting Scheme για το νυχτερινό κέντρο Sound Club στο Πουκέτ της Ταϋλάνδης.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διακεκριμένους συντάκτες στο χώρου του design, hospitality και lifestyle, αναγνώρισε και βράβευσε τον άριστο σχεδιασμό σε μία σειρά από κατηγορίες στον τομέα της εστίασης.

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Best Restaurant απονεμήθηκε στους designLSM για το εστιατόριο Galvin La Chapelle στο Λονδίνο, ενώ αντίστοιχα στην κατηγορία Best Bar βραβεύτηκαν οι Serie Architects για το μπαρ The Tote στην Ινδία.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αναλυτική κατάσταση των βραβευμένων σε κάθε κατηγορία μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :
http://www.restaurantandbardesignawards.com/

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.