Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
LED Lab @ Design Lab Show (9/5/10)  
Δημοσίευση: 04 Μαΐου 2010
 

Το flashlight.gr προσφέρει 25 προσκλήσεις δωρεάν στους πρώτους που θα στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ιδιότητα) στο info@flashlight.gr.

Ημερίδα - σεμινάριο και workshop για τα led και την τεχνολογία τους στο πλαίσιο του Design Lab show.

Κυριακή 9 Μαΐου, Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού – Ξιφασκία, Ολυμπιακά Ακίνητα

Οι φωτοδίοδοι Led αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας φωτισμού και σταδιακά αντικαθιστούν όλες τις άλλες πηγές με σημαντικά πλεονεκτήματα. Η ημερίδα, ή καλύτερα το εργαστήριο με θέμα τα led, έχει ως στόχο να ενημερώσει για τις νέες τεχνολογίες, τις εφαρμογές και τα οικολογικά πλεονεκτήματα του φωτισμού με την χρήση πηγών Led. Πέρα από τις διαλέξεις από ειδικούς σε θέματα που καλύπτουν όλο το φάσμα των εφαρμογών, στον χώρο της ημερίδας θα υπάρχουν και μια σειρά από εφαρμογές και εγκαταστάσεις που θα παρέχουν στον επισκέπτη συνολική και εμπειρική εικόνα για τον φωτισμό με led, δικαιολογώντας έτσι και τον τίτλο «εργαστήρι».

Πρόγραμμα ημερίδας

10:00 Προσέλευση- Εγγραφή

11.00-11.10: Εισαγωγή στα θέματα της ημερίδας

11.10 - 11.40: Παρουσίαση των βασικών αρχών λειτουργίας των φωτοδιόδων (led) αλλά και των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία τους από των υπεύθυνο ενός από τα σημαντικότερα εργαστήρια έρευνας στα φωτιστικά με πηγές led. Ομιλητής: Massimo Croce, Electronic department manager RnD Lab i Led

11.40 – 12.10: Οι πηγές led, η χρήση τους στον φωτισμό και οι δυνατότητες που προσφέρουν Ομιλητής: Massimo Santinon, Brand Manager i led 12.10 – 12.30: Η χρήση των πηγών Led υψηλής απόδοσης σε χρήσεις δημόσιου χαρακτήρα και τα ενεργειακά οφέλη των εφαρμογών αυτών. Μια εισαγωγή στο πρόγραμμα της Led City. Ομιλητής: Βέργος Λεωνίδας, Ηλεκτρολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π. με ειδίκευση στην οπτοτεχνία ( opto – electronics)

12.30 – 13.00: Οι καινοτομίες που εισάγει η χρήση των φωτιστικών led στον σχεδιασμό αρχιτεκτονικού φωτισμού. Παρουσίαση παραδειγμάτων εφαρμογών φωτισμού. Ομιλήτρια: Χριστίνα Μουδαρά, M. A. Architectural studies. Υπεύθυνη τμήματος μελετών IFI Group.

13.00 – 13.20: Το έργο του φωτισμού του Εθνικού θεάτρου, μια σημαντική εφαρμογή της τεχνολογίας των φωτοδιόδων. Ομιλητής: Αναγνωστάκης Γιώργος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π.

13.20 – 13.30 Διάλειμμα για καφέ.

13.30 - 15.00 Led Lab _Workshop - Παρουσίαση με παραδείγματα στον χώρο της ημερίδας, εφαρμογών φωτισμού Led και φωτιστικών σωμάτων, με σκοπό την πρακτική τεκμηρίωση των θεμάτων που παρουσιάστηκαν. Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω στα ζητήματα του συνεδρίου με την συμμετοχή του Φρειδερίκου Αναγνωστάκη lighting designer της IFI Group και του Γιώργου Βυρίνη, υπεύθυνου προώθησης της καινοτόμου εταιρείας i Led στην Ελλάδα.

________________________________________

Κόστος συμμετοχής: ? 30,00 ανά άτομο. Ειδικές τιμές για συμμετοχή περισσότερων ατόμων από την ίδια επιχείρηση. Ειδική τιμή για φοιτητές και σπουδαστές: ? 10,00 ανά άτομο

________________________________________

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:

A & M Consultants
Οργανώτρια Εταιρεία του DESIGN LAB SHOW

 

Link :

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.