Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Ενημέρωση / Εκδηλώσεις
 
Πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο Επαγγελματικού φωτισμού  
Δημοσίευση: 30 Ιουλίου 2007
 

Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επαγγελματικού φωτισμού θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο την περίοδο 24 - 27 Οκτωβρίου 2007.

Το συνέδριο στοχεύει να αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα στην αναγνώριση του επαγγέλματος του σχεδιαστή αρχιτεκτονικού φωτισμού, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των σχεδιαστών φωτισμού, των τελικών πελατών και του αρχιτεκτονικού κόσμου.

Ο κόσμος είναι έτοιμος να αναγνωρίσει το «Σχέδιο φωτισμού» ως καθιερωμένο επάγγελμα
Στην Ευρώπη υπάρχει διάχυτη η τάση της αποδοχής του σχεδιαστή φωτισμού ως αναγνωρισμένου επαγγελματία, ενώ ο ίδιος ο σχεδιασμός/μελέτη φωτισμού θεωρείται σταδιακά ως αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Η Ένωση Επαγγελματιών Σχεδιαστών Φωτισμού (Professional Lighting Designers’ Association, PLDA) ανέλαβαν την πρωτοβουλία να προσκαλέσουν ηγετικές φυσιογνωμίες του χώρου από την ευρωπαϊκή βιομηχανία φωτισμού, καθώς και πολιτικούς με επιρροή σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μία συνάντηση που προηγήθηκε του συνεδρίου προκειμένου να προσδιορίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η επίσημη καθιέρωση του επαγγέλματος του «σχεδιαστή φωτισμού».

Οι ενώσεις της βιομηχανίας φωτισμού φαίνεται να έχουν γνώση της σημασίας των σχεδιαστών φωτισμού στα αρχιτεκτονικά project, ενώ έχουν δει με θετικό τρόπο κι έχουν δώσει τη «συγκατάθεσή» τους στην εδραίωση του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Μάλιστα, σε συζητήσεις «πρόσωπο με πρόσωπο» με εκπροσώπους τους, έχουν διατυπωθεί η άποψη ότι ήρθε η στιγμή για να προωθηθεί η σχετική διαδικασία. Η ένωση «Professional Lighting Designers’ Association» είναι «προνοητική» στην πραγματοποίηση της καθιέρωσης του επαγγέλματος του σχεδιαστή φωτισμού, προσκαλώντας όλους εσάς να συμβάλλετε στη διαδικασία.

Το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Σχεδίου Επαγγελματικού φωτισμού θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος-κίνητρο για να επισκεφθείτε την έκθεση. Αρκεί να αναφερθεί ότι ποτέ πριν δεν έχει λάβει χώρα ένα τόσο μεγάλο παγκόσμιο συνέδριο αποκλειστικά για το σχεδιασμό φωτισμού:

• 15 επαγγελματικές ενώσεις σχεδιαστών φωτισμού έχουν εμπλακεί στο συνέδριο
• 12 πανεπιστήμια έχουν συμβάλλει σε αυτό
• 20 ηγετικές κατασκευαστικές εταιρίες από τη διεθνή αγορά το υποστηρίζουν
• 1000 σχεδιαστές φωτισμού από όλο τον κόσμο αναμένονται να δώσουν το παρόν στο συνέδριο.

Επιπλέον, να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του συνεδρίου θα μοιραστούν επαγγελματικές μελέτες που αφορούν 4 παράλληλες κατευθύνσεις, με μία από αυτές να καλύπτει το αντικείμενο «φωτισμός-υγεία», ένα θέμα που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον και θα αποτελέσει θεμέλιο λίθο για τους σχεδιαστές φωτισμού.

Η έκθεση PLDC είναι ήδη πλήρης!
Η έκθεση PLDC, η οποία είναι μέρος του χορηγικού πακέτου για τις εταιρίες που είχαν επιδείξει ενδιαφέρον στη στήριξη του συνεδρίου, είναι ήδη πλήρης. Ένας μικρός αριθμός περιπτέρων έχει κρατηθεί για εταιρίες που θα συμμετάσχουν σύντομα και οι θέσεις θα κατανεμηθούν πολύ σύντομα. Η ομάδα διοργανωτών του συνεδρίου είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την ανταπόκριση για αυτή την επίδειξη προϊόντων, που ωστόσο δε θα έπρεπε να ταυτιστεί με εμπορική έκθεση, καθώς αποτελεί απλά μία ενισχυτική ενέργεια του 3ήμερου συνεδρίου.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εναλλακτικές χορηγικές προσφορές, λεπτομέρειες για τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ (sponsoring)

Κατεβάστε το πρόγραμμα του συνεδρίου:

Conference day 25-10-2007
Conference day 26-10-2007
Conference day 27-10-2007

Χώρος Διεξαγωγής του PLDC
Millennium Gloucester Hotel London Kensington
4 -18 Harrington Gardens, London SW7 4LH, UK
tel: +44 (0) 20 7373 6030 fax: +44 (0) 20 7373 0409 reservation: +44 (0) 20 7331 6195
email: reservations.gloucester(at)mill-cop.com

 

Link :

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.