Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
Naxos island Greece
 
 
Άρθρα / Τεχνο - γνωσία
 
Επιστήμη & Έρευνα Πηγών Φωτός  
Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2008
 

Ηλεκτρονικό επιστημονικό και ερευνητικό newsletter πάνω σε θέματα Πηγών Φωτός...

Λίγες μέρες πριν την πρώτη του έκδοση, σας ανακοινώνουμε την δημιουργία του πρώτου ηλεκτρονικού επιστημονικού και ερευνητικού newsletter πάνω σε θέματα Πηγών Φωτός που ξεκινά με την πρωτοβουλία του Δρ Σπύρου Κιτσινέλη (Phasma Solutions) και με την υποστήριξη ερευνητικών ομάδων από τα πανεπιστήμια Έχιμε Ιαπωνίας και Τουλούζη Γαλλίας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί έναν καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο ενημέρωσης αφού μέχρι τώρα οι ερευνητές και οι επιστήμονες στηριζόντουσαν μόνο σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά για την ενημέρωση τους για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ηλεκτρονική αυτή ενημέρωση, που δεν έχει εφαρμοστεί ως τώρα σε κανένα επιστημονικό κλάδο ή κοινότητα και ξεκινά για πρώτη φορά από το χώρο των Πηγών Φωτός, είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των επιστημόνων και των ερευνητών του ίδιου χώρου και στόχο έχει την εξοικονόμηση πολύ χρόνου και κόστους.

Στο ξεκίνημα της η ηλεκτρονική αυτή έκδοση έχει σχεδόν 4,000 παραλήπτες από όλο τον κόσμο και η δημιουργία της στηρίζεται στην συνεισφορά των παραληπτών από τους οποίους ζητείται να αφιερώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους στέλνοντας σε τίτλους τις τελευταίες τους δημοσιεύσεις, πατέντες, βιβλία, ανακοινώσεις συναντήσεων κτλ. Η λίστα των παραληπτών έχει δημιουργηθεί μέσα από πλήθος συνεδρίων, περιοδικών, συναντήσεων και άλλες πηγές. Οι παραλήπτες είναι κατά κύριο λόγο επιστήμονες, ερευνητές και μηχανικοί από πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα και όλες τις μεγάλες εταιρίες φωτισμού.

Τα λίγα λεπτά που απαιτούνται θα έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού αρχείου με τις τελευταίες εξελίξεις και νέα που θα στέλνεται στους συναδέλφους του χώρου εξοικονομώντας τους το χρόνο, κόπο και κόστος που θα απαιτούνταν συνήθως για αυτή του είδους την παρακολούθηση των εξελίξεων.

Η πρώτη αποστολή αναμένεται στις 15 Σεπτεμβρίου και ανάμεσα στα θέματα που θα καλύπτονται θα είναι εξελίξεις στον τομέα των LEDs, λαμπτήρων εκκένωσης χαμηλής και υψηλής πίεσης, διαγνωστικές μέθοδοι, νέα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, εκδόσεις βιβλίων και άλλα.

Κατεβάστε το σχετικό pdf πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Υπεύθυνος έκδοσης
Δρ Σπύρος Κιτσινέλης
Phasma Solutions

Email: skitsinelis@ath.forthnet.gr

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by GREED PROMO.