Ενημέρωση
Νέα
Εκθέσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Περί Φωτός...
Συνεντεύξεις
Εταιρίες
Εκπαίδευση
Έργα Εταιριών
Ανεξάρτητοι Σχεδιαστές
Εργασίες
Άρθρα
Ιδέες & Λύσεις
Τεχνολογίες
Τεχνο - γνωσία
Περιήγηση
Προϊόντα
Επαγγελματικός
Εσωτερικών Χώρων
Εξωτερικών χώρων
LED
Διακοσμητικά
International Posts
Events
News
 
Διαφημιστικά Banner
φωτιστικά
 
 
Άρθρα / Ιδέες & Λύσεις
 
Μοντέρνα Φωτιστικά  
Δημοσίευση: 23 Μαρτίου 2016
 

Η πλέον καθοριστική πινελιά στη διαμόρφωση ενός προσεγμένου χώρου.

Τα φωτιστικά ίσως αποτελούν την πιο καθοριστική πινελιά ενός προσεγμένου χώρου. Πρώτο και βασικό πλεονέκτημα... Φωτίζουν! 

Η επιλογή του φωτισμού για κάθε χώρο είναι ζωτικής σημασίας. Επηρεάζει την ψυχολογία και τη διάθεση, διαχέει καλή ενέργεια, βοηθά στη συγκέντρωση, συμβάλλει στη χαλάρωση και φυσικά προσδιορίζει το στυλ.

Φωτιστικά με απρόσμενα σχήματα, εκκεντρικά χρώματα, φτιαγμένα από υλικά πέραν των συνηθισμένων, μπορούν να μεταμορφώσουν το σπίτι και να του προσδώσουν προσωπικότητα.

Το Design Is This προτείνει φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας, με διαφορετικό, ξεχωριστό στυλ. Με γνώμονα την ποιότητα κατασκευής, την αισθητική αξία, αλλά και την λειτουργικότητα προτείνουμε τις πιο πρωτοποριακές λύσεις.

design κρεμαστά φωτιστικά

Πέρα από διακοσμητικό τα φωτιστικά έχουν και χρηστικό ρόλο καθώς το φως τους είναι αυτό που μας βοηθάει να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες μέσα στο σπίτι. Τα φωτιστικά δαπέδου μπορούν να συμπληρώσουν τον κύριο φωτισμό ενός χώρου, και να προσδώσουν ατμόσφαιρα. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία διακόσμησης ενός χώρου και ταυτόχρονα, έχουν μια έντονα πρακτική διάσταση, ενώ προσφέρουν και ιδιαίτερα μεγάλη ευελιξία τοποθέτησης.

Μπορούν επίσης να δώσουν κατευθυνόμενο φως και να χρησιμοποιηθούν με σκοπό να προβληθεί ένα σημείο του χώρου, η ακόμη και να λειτουργήσουν ως φως ανάγνωσης, χωρίς την ανάγκη συμπληρωματικού επίπλου. Στην κατηγορία αυτή του Design Is This θα βρείτε ποικιλία από φωτιστικά δαπέδου σε ξεχωριστά σχέδια, μεγέθη, χρώματα αλλά και τιμές. Σε αρκετές περιπτώσεις ένα φωτιστικό δαπέδου μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει τον κυρίως φωτισμό για ένα πιο απαλό και ήπιο αποτέλεσμα.

design φωτιστικά δαπέδου

Ανάλογα με τη φιλοσοφία και τις ανάγκες ενός χώρου, επαγγελματικού ή οικιακού επιλέγεται διαφορετικός φωτισμός και δημιουργούνται διαφορετικά αποτελέσματα. Αν αναζητάτε φωτιστικά που θα κάνουν τους επισκέπτες σας να τα κοιτάνε συνέχεια, φωτισμό δαπέδου με σχεδιασμό αιχμής, φωτισμό τοίχου που παίζει με τις αποχρώσεις και τις φωτοσκιάσεις, ή επιτραπέζια κομμάτια που δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα, η συλλογή του Design Is This είναι αυτό που ψάχνατε.

 

Σχετικές Δημοσιεύσεις:

Αναζήτηση
Newsletter
 
 
 
Facebook Group
 
 
Popular Articles
 
 
All rights reserved Copyright © 2004-2010 Όροι Χρήσης Powered by SEO.